Klime Mitsubishi

Internet prodavnica klima uredjaja
Mitsubishi Electric i Mitsubishi Heavy.

Radno vreme: 8:00 - 16:00 (pon.-pet.)

Dobite ponudu:

+381 62 177-96-39

Mitsubishi Heavy HMS140V2

Mitsubishi Heavy HMS140V2
Cena: da biste saznali cenu na HMS140V2, pošaljite nam brzi zahtev, a menadžer će poslati cenu za ovaj model što je pre moguće!

Cene ugradnje

Kupiti
Pošaljite upit

Mitsubishi Heavy HMS140V2 možete kupiti u kompaniji "Mitsubisi Klimat" u Srbiji slanjem zahteva ili pozivom na +381 62 177-96-39. Ako još niste sigurni u izbor, naši stručnjaci će vas besplatno savetovati o klima uređajima Mitsubishi Heavy!

Načini plaćanja: gotovina, bezgotovinsko plaćanje PDV-om, bankovnom karticom.

Uslovi isporuke: određuje se tarifama transportnih kompanija po izboru kupca.

 

Karakteristike modela HMS140V2

Uporedite sa drugim modelima

SideJapan
ProizvodjacTajland
Radni rezimGrejanje
Ugradjeni izmenjivac toplote freon-vodaDa
Ekspanzioni rezervoar, l18
Prikljucak freon gas, mm15,88
Tecno jedinjenje freona. mm9,52
Zagrevanje PTV, C58
Dimenzije bez pakovanja VkSkD, mm1004х513х360
Tezina bez vode, kg60
Garancija3 godine

Opis

Toplotna pumpa je opremljena HMS140V2 u kojem se obavljaju sve operacije sa vodom za prenos energije. Instaliran na podu bez zauzimanja velike povrsine. Dizajn je jednostavan i udoban i ne izdvaja se od unutrasnjosti. Obezbedjena je kontrolna tabla za uredjaj i pristup unutrasnjim elementima dizajna hidromodula.

Posebnosti

Serija toplotnih pumpi A2V sa Mitsubishi Heavy HMA--V hidronickim modulima omogucava sprovodjenje citavog spektra mera za obezbedjivanje klimatskog komfora i snabdevanja toplom vodom u stambenim prostorijama. Jedan hidraulicki modul sa i bez rezervoara i izmenjivaca toplote freon-voda, daljinski upravljac, cirkulaciona pumpa ukljucena. Pomocno grejanje je obezbedjeno u slucaju nedovoljne kolicine toplotne energije. Osim dobijanja tople vode, moguce je i dezinfikovati. Fleksibilna interakcija sa oba izvora toplote i nacinima njenog povratka u prostorije.

Sve modifikacije serije Hidromoduli

HMS140VА zatraži cenu Kupiti Uporediti
HMS140V1 zatraži cenu Kupiti Uporediti
HMS140V2 zatraži cenu Kupiti Uporediti
HMA100V1 zatraži cenu Kupiti Uporediti
HMA100V2 zatraži cenu Kupiti Uporediti

Specifikacije serije
Hidromoduli

 

Dodatne informacije o opremi Mitsubishi Heavy

Klima uredjaji za domacinstvo kompanije Mitsubishi Heavi Industries, uz pravilnu ugradnju i blagovremeno odrzavanje, rade do 15 godina. Ovo su testirali mnogi korisnici u praksi. Nivo buke MHI opreme je jedan od najnizih. Da bi imali ugodnu mikroklimu u kuci, MHI klima uredjaji su opremljeni raznim funkcijama. Uredjaji ovog brenda imaju neke od najboljih karakteristika energetske efikasnosti u svojoj klasi. Kupac ne mora preplatiti struju. MHI uredjaji imaju funkciju HI POVER - rezim koji obezbedjuje brzo postizanje zeljene temperature. Zbog prisustva funkcija koje vam omogucavaju da kontrolisete protok vazduha, MHI klima uredjaji su u stanju da stvore ugodnu hladnocu. Ovo olaksava funkcija 3D AUTO, kao i podesavanje roletni po vertikali i horizontali. Medju linijama MHI modela mozete pronaci uredjaje razlicitih cena, ukljucujuci i budzetske opcije.

Dobite ponudu:

    Katalog Mitsubishi

    Da biste dobili ponudu, napišite zahtev e-poštom:

    Закрыть

    Naš menadžer će vas nazvati: