Klime Mitsubishi

Internet prodavnica klima uredjaja
Mitsubishi Electric i Mitsubishi Heavy.

Dobite ponudu:

+381 62 177-96-39 Viber WhatsApp

Mitsubishi Heavy HT30

Mitsubishi Heavy HT30
Cena sa PDV-om: da biste saznali cenu na HT30, pošaljite nam brzi zahtev, a menadžer će poslati cenu za ovaj model što je pre moguće!
Dobite ponudu
Kupiti

Mitsubishi Heavy HT30 možete kupiti u kompaniji "Mitsubisi Klimat" u Srbiji slanjem zahteva ili pozivom na +381 62 177-96-39. Ako još niste sigurni u izbor, naši stručnjaci će vas besplatno savetovati o klima uređajima Mitsubishi Heavy!

Načini plaćanja: gotovina, bezgotovinsko plaćanje PDV-om, bankovnom karticom.

Uslovi isporuke: određuje se tarifama transportnih kompanija po izboru kupca.

 

Karakteristike modela HT30

Uporedite sa drugim modelima

SideJapan
ProizvodjacTajland
Volumen, l30
Radna temp. °C65
premaz rezervoaraNerdjajuci celik celika
Prikljucni ø, mm25,4
Dimenzije (VkSkD), mm358х593х360
Tezina (kg23
Garancija3 godine

Opis

HT30 je dizajniran da radi sa hidronicnim modulom HMS140V i deo je toplotne pumpe. Akumulator akumulira i skladisti toplu vodu zbog dobre toplotne izolacije, koja se potom trosi po potrebi, glavni izvor zagrevanja vode je grejni element od 9 kV sa 4 kontrolna koraka.

Posebnosti

Mitsubishi Heavy jedinice za skladistenje se koriste za skladistenje zagrejane vode u sistemima toplotnih pumpi , a zatim je prenose u mrezu. Voda se zagreva preko ugradjenog izmenjivaca toplote, a izvor moze biti ili toplota preuzeta iz spoljasnje sredine preko spoljne jedinice ili grejni element koji obezbedjuje temperaturnu stabilnost, kao i mogucnost koriscenja energije iz solarnog kolektora.

Sve modifikacije serije Rezervoari za vodu

HT30 zatraži cenu Kupiti Uporediti
MT300 zatraži cenu Kupiti Uporediti
MT500 zatraži cenu Kupiti Uporediti

Specifikacije serije
Rezervoari za vodu

 

Dodatne informacije o opremi Mitsubishi Heavy

Klima uredjaji za domacinstvo kompanije Mitsubishi Heavi Industries, uz pravilnu ugradnju i blagovremeno odrzavanje, rade do 15 godina. Ovo su testirali mnogi korisnici u praksi. Nivo buke MHI opreme je jedan od najnizih. Da bi imali ugodnu mikroklimu u kuci, MHI klima uredjaji su opremljeni raznim funkcijama. Uredjaji ovog brenda imaju neke od najboljih karakteristika energetske efikasnosti u svojoj klasi. Kupac ne mora preplatiti struju. MHI uredjaji imaju funkciju HI POVER - rezim koji obezbedjuje brzo postizanje zeljene temperature. Zbog prisustva funkcija koje vam omogucavaju da kontrolisete protok vazduha, MHI klima uredjaji su u stanju da stvore ugodnu hladnocu. Ovo olaksava funkcija 3D AUTO, kao i podesavanje roletni po vertikali i horizontali. Medju linijama MHI modela mozete pronaci uredjaje razlicitih cena, ukljucujuci i budzetske opcije.

Dobite ponudu:

*


    Katalog Mitsubishi
    Dobite ponudu

    Закрыть

    Naš menadžer će vas nazvati: