Klime Mitsubishi

Internet prodavnica klima uredjaja
Mitsubishi Electric i Mitsubishi Heavy.

Dobite ponudu:

+381 62 177-96-39 Viber WhatsApp

Mitsubishi Heavy SCM80ZM-S1

Mitsubishi Heavy SCM80ZM-S1

28000 BTU (8 kW) ≈ 80 m2.

Inverter Grejanje: -15...+24 °C

Cena sa PDV-om: da biste saznali cenu na SCM80ZM-S1, pošaljite nam brzi zahtev, a menadžer će poslati cenu za ovaj model što je pre moguće!
Dobite ponudu
Kupiti

Mitsubishi Heavy SCM80ZM-S1 možete kupiti u kompaniji "Mitsubisi Klimat" u Srbiji slanjem zahteva ili pozivom na +381 62 177-96-39. Ako još niste sigurni u izbor, naši stručnjaci će vas besplatno savetovati o klima uređajima Mitsubishi Heavy!

Načini plaćanja: gotovina, bezgotovinsko plaćanje PDV-om, bankovnom karticom.

Uslovi isporuke: određuje se tarifama transportnih kompanija po izboru kupca.

 

Karakteristike modela SCM80ZM-S1

Uporedite sa drugim modelima

Snaga hlađenja, kW8
Snaga grejanja, kW9.3
SideJapan
ProizvodjacTajland
KompresorInverter
Povrsina, m²80
Radni rezimHladno/toplo
Potrosnja pri hladjenju, kW2.22
Potrosnja grejanja, kW2.16
Kapacitet hladjenja, hiljada btu30
Temperaturni opseg rada u hlađenju (min.~maks.)-15...+43
Temperaturni opseg rada u grejanju (min.~maks.)-15...+24
Rashladno sredstvoR410A
Mak Σ duzina trase, m70
Maks. duzina trase 1. bloka, m25
Maksimalni broj soba4
Maksimalna potrosnja vazduha, m3/sat3100
gasna cev ø, inc3/8
cev za tecnost ø, inc1/4
Napon, V220 В
Snaga struje, A10
Garancija3 godine
Eksterni blok / Nivo buke, dBa51
Spoljni blok / Visina, cm75
Spoljni blok / Dubina, cm34
Spoljni blok / Sirina, cm88
Spoljna jedinica / Dimenzije (VkSkD), cm75x88x34
Spoljni blok / Tezina, kg72

Opis

Spoljna jedinica SCM80ZM-S1 koristi kompresor inverterskog tipa, koji omogucava jedinici da radi bez temperaturnih fluktuacija. Jedinica ima kompaktan izgled koji vam omogucava da ga instalirate bilo gde.


osobenosti:

Svakim danom klima sve vise ulazi u nas zivot. Vec je nemoguce zamisliti bilo koju kancelariju ili trgovacku kucu bez klima uredjaja. Kod kuce se manje koriste, ali ce to uskoro biti proslost, jer je klimatizacija novi korak u razvoju. U leto, za vreme nenormalnih vrucina, ova vrsta opreme ce bukvalno biti spas, ostrvo oaze u pustinji za izmucenog putnika. U toku razvoja, u pocetku su se proizvodili samo za grejanje ili hladjenje, ali sa povecanjem udobnosti i kvaliteta, inzenjeri iz razlicitih kompanija poceli su da se razvijaju kako bi poboljsali udobnost i kvalitet mikroklime. Tako su poceli da se proizvode klima uredjaji, potpuno automatizovani i opremljeni raznim antivirusnim i antibakterijskim filterima, cineci ih ne samo udobnim, vec i korisnim za zdravlje.

Kada su klima uredjaji zauzeli istaknuto mesto, bilo je potrebno hladjenje i grejanje potpuno razlicitih trgovackih kuca ili stanova, za to je razvijen veoma efikasan, ekonomican i maksimalno pojednostavljen sistem, koji je dobio naziv - split sistem. Ovaj tip je postao zaista veoma efikasan, jer se sastojao od 1 spoljasnje jedinice, na koju je prikljuceno nekoliko unutrasnjih jedinica. Uz pomoc ovog strukturalnog izlaza moguce je efikasno, a sto je najvaznije, ekonomicno hladiti ili zagrevati prostorije. Ekonomicnost split sistema je takodje veoma primetna u poredjenju sa ugradnjom nekoliko konvencionalnih klima uredjaja u ceo stan.

Mitsubishi split sistemi su brend u tehnologiji klimatizacije, zbog cinjenice da su napravljeni od visokokvalitetnih materijala, nose snaznu pouzdanost, efikasnost, ekonomicnost i jedinstven izgled. Koriste kompresor inverterskog tipa, sto je inovacija, omogucavajuci jedinici da radi ravnomerno bez temperaturnih fluktuacija. Klima uređaj ima visok koeficijent efikasnosti, radi tiho i bez vibracija.

Sve modifikacije serije 4 sobe

Proizvod Poslužena prostorijaKapatitet Cena sa PDV-om
SCM71ZM-S1 70 m224000 BTU Inverter zatraži cenu Kupiti Uporediti
SCM71ZS-W 70 m224000 BTU Inverter zatraži cenu Kupiti Uporediti
SCM80ZM-S1 80 m228000 BTU Inverter zatraži cenu Kupiti Uporediti
SCM80ZS-V
SRK25ZS-V*4kom
80 m228000 BTU Inverter zatraži cenu Kupiti Uporediti
SCM80ZS-W 80 m228000 BTU Inverter zatraži cenu Kupiti Uporediti

Specifikacije serije
4 sobe

 

Dodatne informacije o opremi Mitsubishi Heavy

Klima uredjaji za domacinstvo kompanije Mitsubishi Heavi Industries, uz pravilnu ugradnju i blagovremeno odrzavanje, rade do 15 godina. Ovo su testirali mnogi korisnici u praksi. Nivo buke MHI opreme je jedan od najnizih. Da bi imali ugodnu mikroklimu u kuci, MHI klima uredjaji su opremljeni raznim funkcijama. Uredjaji ovog brenda imaju neke od najboljih karakteristika energetske efikasnosti u svojoj klasi. Kupac ne mora preplatiti struju. MHI uredjaji imaju funkciju HI POVER - rezim koji obezbedjuje brzo postizanje zeljene temperature. Zbog prisustva funkcija koje vam omogucavaju da kontrolisete protok vazduha, MHI klima uredjaji su u stanju da stvore ugodnu hladnocu. Ovo olaksava funkcija 3D AUTO, kao i podesavanje roletni po vertikali i horizontali. Medju linijama MHI modela mozete pronaci uredjaje razlicitih cena, ukljucujuci i budzetske opcije.

Dobite ponudu:

*


    Katalog Mitsubishi
    Dobite ponudu

    Закрыть

    Naš menadžer će vas nazvati: